Jouw idee!


Vraag subsidie aan voor jouw idee!

Wat mooi dat je een goed idee hebt voor jouw stad, wijk of buurt! Kijk hieronder waar je ondersteuning kunt krijgen vanuit de gemeente.

Straat- en buurtactiviteit

Wil je een straatBBQ, een spelletjesdag of buurtfeest organiseren? Ga samen met je buurtgenoten aan de slag! Vraag hier de subsidie straat- en buurtactiviteit aan.Buurtinitiatief Bliek in Actie

Heb je een goed idee om jouw straat of wijk gezelliger, veiliger of mooier te maken en delen jouw medebewoners dit ook? Denk aan je straat opfleuren met bloembakken, een zwerfafvalactie, een spelmiddag voor de buurtkinderen of een gezamenlijke activiteit voor ouderen. Deel dan jouw idee en ontvang subsidie! Vraag hier de Bliek in Actie-subsidie aan.


Cultuureducatie & cultuurparticipatie

De gemeente steunt het culturele leven in de stad. Voor activiteiten op het gebied van cultuureducatie en cultuurparticipatie kun je subsidie krijgen. Vraag hier de subsidie cultuureducatie en cultuurparticipatie aan.Neem contact op

Staat jouw initiatief hierboven niet tussen en wil je weten of je daarvoor subsidie kunt krijgen? Neem contact op met je wijkteam, zij wijzen je de weg. Ga naar het overzicht van contactpersonen.