Contactpersonen in de wijk


Wie is waarvoor in jouw wijk?

'Wie is eigenlijk mijn wijkagent?' of 'Bij wie moet ik aankloppen als ik een goed idee heb voor mijn buurt?' Op deze pagina vind je een overzicht van jouw wijkcontactpersonen en waarvoor je bij ze terecht kan.

Wijkcoördinatoren en opbouwwerker

De wijkcoördinatoren van de gemeente zijn het eerste aanspreekpunt als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt over jouw straat, buurt of wijk. Bij hen kan je terecht voor vragen over leefbaarheid en veiligheid. Opbouwwerker Ayse Cosar begeleidt en ondersteunt buurthuizen en zorgt voor verbinding in de wijk.
Contact wijkcoördinatoren: , 0183 - 659 684.
Contact opbouwwerker: , 0183 - 659 447.
Meer informatie op HartVoorUwWijk.

Wijkagenten

Bij de wijkagenten kan je terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid.
Contact: website politie en 0900 - 8844.

Wijkboa's

De wijkboa’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) zijn op de hoogte van problemen of knelpunten in de wijk. De wijkboa gaat af op meldingen en werkt veel samen met de wijkagent. Hij of zij helpt met het houden van toezicht.
Contact: , telefoonnummer 14 0183.
Meer informatie op BOA Gorinchem.


Wijkbeheerder woningcorporatie Poort6

De wijkbeheerders van Poort6 zijn het eerste aanspreekpunt voor hun bewoners als het gaat om leefbaarheid en veiligheid. Eventuele problemen in de buurt kunnen zij snel oplossen of zelfs voorkomen.
Meer informatie op Poort 6.


Buurtsportcoaches Gorinchem Beweegt

De buurtsportcoach brengt partijen uit de wijk samen en helpt nieuwe initiatieven op weg. Elke sportvereniging is gekoppeld aan een buurtsportcoach, die vanuit de rol van verenigingsadviseur ondersteuning biedt.
Meer informatie op Gorinchem Beweegt.


The Mall Jongerenwerk

Het team van The Mall bestaat uit zes jongerenwerkers die actief zijn in Gorinchem. Heb je een vraag rondom jongerenwerk? Neem dan gerust contact met hen op. Ze denken graag met je mee.
Meer informatie op The Mall Jongerenwerk.