Over SamenGorinchem


SamenGorinchem is hét online platform in Gorinchem waar inwoners en organisaties elkaar kunnen vinden en waar mooie initiatieven in de stad zichtbaar worden. Een platform voor én door de stad. Op dit platform kunnen inwoners, maar ook (maatschappelijke) organisaties berichten plaatsen (al dan niet op wijkniveau) die van belang zijn voor mede Gorcumers. Dankzij een aantal enthousiaste vrijwilligers groeit SamenGorinchem uit tot een steeds actiever platform.

Waarom SamenGorinchem?
SamenGorinchem is opgericht om inwoners en organisaties in Gorinchem de mogelijkheid te geven op een overzichtelijke manier en op één centraal punt hulpvraag en -aanbod, informatie, nieuws, activiteitenagenda en vrijwilligersoproepen te delen. Het is belangrijk dat inwoners en organisaties elkaar weten te vinden. Sommige mensen hebben hulp nodig bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, uitlaten van hun hond of hebben een andere hulpvraag. Anderen bieden juist graag hun hulp aan. Zo ontstaan er mooie verbindingen in de stad. Op de verschillende pagina’s kunnen inwoners en professionals berichten, activiteiten en oproepen plaatsen.

Hulp nodig bij het plaatsen?
Het plaatsen van een bericht is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Op deze pagina vind je uitleg met behulp van video's. Mocht het toch nog niet lukken, neem dan contact op via de e-mail: .

Veel plezier op SamenGorinchem!

Klik hieronder voor een kort overzicht:
Info SamenGorinchem.pdf