Hoe maak ik een profiel aan?Stap 1

Inschrijven doe je via 'Inschrijven'. Dit is te vinden op deze website www.samengorinchem.nl, helemaal rechtsboven op de pagina. Het inschrijfformulier loodst je door alles heen.

Optie 1: zonder Facebook: vul het formulier in.

Optie 2: Inschrijven met Facebook: log in op Facebook en ga daarna (terug) naar www.samengorinchem.nl. Klik op de knop 'Schrijf je in'. Klik op 'Snel inschrijven met Facebook' en zie dat het inschrijfformulier veranderd. Je profielfoto op Facebook wordt hierdoor ook op SamenGorinchem.nl gebruikt. Inloggen wordt hierdoor makkelijker.

Bedrijfsnaam is optioneel, voorkom dubbele pagina's!

Laat dit veld leeg, want bijna alle groepen en bedrijven staan al op SamenGorinchem.nl. Je kunt beter eerst inschrijven en later de groep of bedrijf opzoeken. Vul dit alleen in als je bedrijf of organisatie nog niet bestaat op SamenGorinchem.nl.
Wil je toch meteen een pagina aanmaken voor je eigen bedrijf, organisatie of vereniging? Voer dan de naam in.

Thuisadres
Het buurtplatform werkt met adressen in Gorinchem, dat kan je werkadres zijn als je niet in Gorinchem woont. Vul de postcode en huisnummer in en controleer of het klopt.

Stap 2

Vul het formulier verder in en maak je profiel persoonlijk: voeg een foto van jezelf toe als die niet via de Facebook meekomt en schrijf iets over jezelf. 

Stap 3

Hoera, je bent nu ingeschreven! Kijk in je mailbox voor de bevestiging. Nu kun je berichten plaatsen, foto's plaatsen en nog veel meer! Ook ontvang je wekelijks een buurtmail in je mailbox met activiteiten en alles wat er te doen is in Gorinchem de komende week.