Details

Zondag 24 september 2023 van 10:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Nieuwe Hoven 143, Gorinchem

Op zondag 24 september om 10.00 uur gaat de bekende troubadour Theo van Teijlingen uit Goes voor in de Johanneskerk. Het thema is “Goed zingen is 2 keer bidden”. Het belooft een hele muzikale dienst te worden. 

,,Muziek raakt, verbindt,  emotioneert en enthousiasmeert”, vertelt Theo. ,,Als troubadour neem ik steevast mijn gitaren mee naar de kerkdienst. Als je een liedje zingt, raak je heel andere snaren… letterlijk en figuurlijk! Dat wisten ze vroeger ook al in de kerk, ook die oude kerkvader Augustinus, zijn uitspraak is zo’n beetje het thema van de dienst geworden.” 

Veel zingen, muziek, beeld met muziek en heel weinig gesproken woorden, dat zijn de ingrediënten voor deze speciale dienst. Iedereen is van harte welkom om mee te vieren, te zingen, te luisteren of gewoon lekker stil te genieten van de liedjes, de nieuwe en oude liederen die gezongen zullen worden. 

Na afloop is er volop gelegenheid om elkaar nog te ontmoeten onder het genot van koffie of wat fris.
Wijk
Haarwijk

Reacties

Over de organisator

PGG Wijkgemeente West - Johanneskerk
We zijn een gastvrije en laagdrempelige gemeente. Iedereen is welkom om naar Gods Woord te luisteren en voor Hem te bidden en zingen. Met...... Lees meer