Zomer wandelmeditatie Rietlanden, Heukelum

Details

Zondag 25 juli 2021 van 09:45 tot 12:00 uur
Afgelopen
Heukelum
Nederland

De oorspronkelijk aangekondigde wandelmeditatie route bij Herwijnen staat voor de helft onder water. Dus is de locatie verplaatst naar het mooie natuurgebied van de Rietlanden bij Heukelum. Kom je samen met mij genieten van de paarse Kattenstaart, de Lisdodde sigaren aan het water en de vele vogels die je er kunt waarnemen?

Vanaf 9.45 uur verzamelen we op de Tiendweg bij Heukelum. Dan lopen we van 10-12 uur in een heel rustig tempo door de natuur. Als je loopt met aandacht bij je ademhaling en al je zintuigen openstelt voor de natuur kom je stap voor stap dichterbij jezelf! Meer info en tot 20% korting bij voor-aanmelding via http://www.iriskeasberry.nl/hartstochten/wandelmeditatie-2021

Locatie: natuurgebied tussen Heukelum en Asperen. Start is op de kruising van de Tiendweg en de Detsteeg bij Asperen (officieel hoort het bij Herwijnen). Er is niet echt een parkeerplaats, maar er is voldoende plek beschikbaar om te parkeren in de berm.

De wandelmeditaties worden iedere maand georganiseerd in verschillende natuurgebieden bij rivier de Merwede of ander water in de buurt van Gorinchem. De volgende zijn op 22 augustus, 19 september en 24 oktober 2021.

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Iris Keasberry
'When we honour the Earth, we honour ourselves' - L. M. Wilde... Lees meer