Herfst wandelmeditatie natuur Slot Loevestein

Details
Zondag 22 november 2020 tussen 09:45 en 12:00
Afgelopen
Slot Loevestein
Loevestein, Poederoijen, Nederland

Kom je genieten van de Konikpaarden, de vele water- en roofvogels en de verwilderde natte ooibossen? Zondag 22 november staat de wandelmeditatie in het teken van de herfst, tijd voor loslaten net als de vallende bladeren.

Vanaf 9.45 uur kun je aankomen. Dan lopen we van 10-12 uur in een heel rustig tempo door de natuur. Wandel je mee? Met aandacht bij je ademhaling en alle zintuigen opengesteld voor de natuur, kom je stap voor stap dichterbij jezelf!

Iris Keasberry begeleidt de wandelmeditatie. Ervaring is niet vereist. Locatie: natuurgebied Slot Loevestein, Munnikenland, Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen. Parkeren op en start vanaf parkeerplaats dichtstbij Slot Loevestein (volg borden camperplaatsen). Meer info en tot 20% korting bij vooraanmelding via http://www.iriskeasberry.nl/hartstochten/wandelmeditatie.

De wandelmeditaties worden maandelijks georganiseerd in verschillende natuurgebieden aan rivier de Merwede. Dit jaar is dat nog in de winter op 13 december 2020 en in het nieuwe jaar op 24 januari en 21 februari 2021.

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken
Over de organisator
Iris Keasberry
heeft nog niets over zichzelf geschreven.