Kom Erbij week 2023Wie neem jij mee?
In Gorinchem hebben we van 28 september t/m 4 oktober 2023 extra aandacht voor elkaar tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Onder de noemer ‘Kom Erbij’ nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan één van de activiteiten die we organiseren in de stad! Je mag ook altijd iemand uitnodigen om met jou mee te gaan. Kom erbij en doe mee!

Doe jij mee?
Alle activiteiten zijn gratis en worden georganiseerd door de vrijwilligers- en welzijnsorganisaties in Gorinchem. Wandel je mee met de wijkwandeling? Doe je mee met het FIFA-Toernooi? Of sluit jij samen met ons dansend de week af tijdens het Danspaleis?

... en er is nog veel meer
Naast de speciale 'Kom Erbij' - activiteiten zijn er door het hele jaar heen heel veel activiteiten waar je mensen kan ontmoeten. Kijk bij het activiteitenoverzicht wat er allemaal te doen is. Kom je er niet helemaal uit? De medewerkers bij het welzijnspunt in het stadhuis van de gemeente kijken graag met je mee!

Heel veel plezier!

KOM ERBIJ BLOKKENSCHEMA 2023.pdf


De Kom Erbij week is een initiatief van MEEVivenz en de Gemeente Gorinchem. In Gorinchem doet iedereen er toe en kijken we actief naar elkaar om. Samen maken we het verschil!