Jaarstart in de wijk


Beste inwoners van Gorinchem,

Graag nodigen we jullie van harte uit voor een bijzonder evenement in jouw wijk: de jaarstart! Samen willen we het nieuwe jaar op een gezellige en informele manier beginnen en jullie de kans geven om kennis te nemen van de plannen die er voor onze mooie wijk in het verschiet liggen.

Tijdens deze jaarstart zullen we een bruisende bijeenkomst organiseren, waarbij je kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes, gezellige muziek, en vooral de kans krijgt om actief deel te nemen aan de ontwikkelingen van onze wijk. De jaarstart zal een uitstekende gelegenheid zijn om te verbinden, elkaar beter te leren kennen en samen te fantaseren over een nog betere woonomgeving.

Wat kun je verwachten?

Vertegenwoordigers van verschillende partijen, waaronder de gemeente, vaste partners zoals Poort6, de Politie, jeugdwerk en diverse wijkpartners zoals buurthuizen en maatschappelijke organisaties, zullen aanwezig zijn. Zij zullen hun plannen en initiatieven voor onze wijk presenteren en staan klaar om jullie vragen te beantwoorden. Bovendien willen we jouw ideeën en suggesties horen over hoe we samen kunnen werken aan een bloeiende, veilige en prettige woonomgeving.

Wanneer en waar?

  •     Datum: tussen 11 januari en 8 februari 2024, specifieke data volgt binnenkort!
  •     Tijd: inloop tussen 17:00 en 20:00 uur.
  •     Locatie: in de wijk! Specifieke adres volgt binnenkort!

Laat van je horen

Jouw aanwezigheid en inzet zijn van groot belang voor het succes van onze wijk. Samen kunnen we de plannen en initiatieven vormgeven, zodat onze wijk nog mooier wordt en we ons allemaal thuis kunnen voelen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de jaarstart! Breng gerust je buren, vrienden en familie mee. Samen maken we het verschil! Zien we elkaar dan? Groetjes namens de organisatie

Esther Vloedgraven, e.vloedgraven@gorinchem.nl