Interessante links


MooiGorinchem
Wat is er te zien en doen in dé vestingstad van Nederland? Inspiratie om te wandelen, fietsen, winkelen, cultuur snuiven en genieten.

Gorinchem Inspireert
De gemeente Gorinchem biedt een platform waar inwoners, scholen en verenigingen worden geïnspireerd voor en door cultuur.

Gorinchem Beweegt
Gorinchem Beweegt zet breed in op sportstimulering, gezonde leefstijl, cultuureducatie en het versterken van burgerinitiatieven. Kijk op hun site wat ze te bieden hebben!

Sportencultuur.nl
Het activiteitenoverzicht van Gorinchem in één overzicht. Zoek en boek sport- en cultuuraanbod in Gorinchem.

Welzijnspunt
We hebben allemaal weleens een hulpvraag. Bijvoorbeeld over wonen, huishouden, gezondheid, mantelzorg, tijdsbesteding, geldzaken en werk, vrijwilligerswerk of iets anders. Maar waar kun je dan precies terecht voor hulp, regeling, dienst of activiteit? Om je hierbij op weg te helpen, is er het Welzijnspunt. De medewerkers van het Welzijnspunt verwijzen je door naar de juiste plek, instantie of organisatie en weten wie jou (verder) kan helpen binnen de gemeente Gorinchem. 

Subsidiemogelijkheden Gemeente Gorinchem
De gemeente Gorinchem geeft subsidies aan organisaties en particulieren. De subsidies zijn voor activiteiten die helpen om de doelen van de gemeente te bereiken. Kijk op hun site om te kijken voor welke activiteiten jij subsidie aan kan vragen.