Studiebegleiding @ De Bieb

Details

Woensdag 18 mei 2022 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Groenmarkt 1, Gorinchem
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 5 oktober 2022

Heb jij moeite met de lastige stof die gegeven wordt op school? Vind jij het lastig om jezelf te concentreren en aan het werk te gaan? Dan is Studiebegeleiding @ De Bieb echt iets voor jou!

Wat is Studiebegeleiding @ De Bieb?

Studiebegeleiding @ De Bieb is een initiatief van Bibliotheek AanZet Gorinchem en Smart-Coaches. In een groep van maximaal 10 personen wordt, op een rustige plek in de bibliotheek, studiebegeleiding aangeboden. Studenten en leerlingen kunnen aan de slag met hun schoolwerk. Per groep zijn altijd minimaal twee Smart-Coaches aanwezig, dit zijn begeleiders die de studenten/leerlingen op weg kunnen helpen wanneer ze even vastlopen.

Wat zijn de voordelen van Studiebegeleiding @ De Bieb?

Er zijn verschillende voordelen:

  1. Studeren in de bibliotheek helpt je om jezelf te focussen en te concentreren. Er is weinig afleiding en dat helpt je om effectief en efficiënt te leren.
  2. Per groep zijn altijd minimaal twee Smart-Coaches aanwezig die je van alles kan vragen. Ze helpen je vooruit als het even tegen zit en helpen je bij het plannen, concentreren en natuurlijk de lesstof.
  3. In de bibliotheek heb je altijd alle kennis bij de hand. Met de vele boeken om je heen heb je alles om je heen om jouw werkstuk en spreekbeurt tot een succes te maken!

Praktische informatie

Studiebegeleiding @ De Bieb wordt elke woensdagmiddag tussen 15:00 uur en 17:00 uur aangeboden op de tweede verdieping van de Bibliotheek AanZet in Gorinchem.

De kosten zijn 7,50 euro voor één uur en 12,50 euro voor twee uur (op dezelfde dag). De kosten zijn contant of per pin te betalen bij aanvang van de begeleiding.

Inschrijven vooraf is verplicht, zo weten we hoeveel studenten we kunnen verwachten en wordt de groep niet te groot. Ben je enthousiast? Meld je dan aan!

Inschrijven april: https://datumprikker.nl/pixz8uki4xmiy6k3

Inschrijven mei: https://datumprikker.nl/p6xbhy4quefiy37d

Inschrijven juni: https://datumprikker.nl/pkxc33knwdziy3yq

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Bibliotheek AanZet Gorinchem
De bibliotheek in Gorinchem is een plek waar je je welkom voelt ongeacht leeftijd, afkomst en achtergrond en waar je je kunt vinden in verhalen, ontwikkeling en inspiratie. ... Lees meer