Op een latere datum: Koffie met...Suzanne Visser..."Nooit te oud"

Wijkcentrum Rozenobel

Details

Dinsdag 30 november 2021 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Dukatenplein 2, Gorinchem

“Nooit te oud” 

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen? Dat is de wens van de meest ouderen. Natuurlijk wel op een prettige manier, die bij je past. Maar hoe doe je dat, als je door ouderdom toch meer moeite krijgt met het doen van je huishouden, de regeltaken of als je ziek wordt? Is het een goed idee om een plan voor de toekomst te maken en waar moet je dan aan denken?

Als ouderenadviseur van het sociaal team in Gorinchem geef ik advies en informatie aan ouderen die vragen en/of ondersteuning nodig hebben op het gebied van wonen, zorg, inkomen en hun welzijn.

Tijdens deze bijeenkomst geef ik uitleg over het sociaal team, het werk van de ouderenadviseur en gaan we aan de hand van enkele voorbeelden met elkaar in gesprek over hoe een plan voor de toekomst eruit zou kunnen zien. Van harte welkom.

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Dit varieert van lokale geschiedenis, beroepen, vrijwilligerswerk en levensverhalen. Het onderwerp en de spreker vindt u telkens onder deze inleiding. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit.

Koffie met ... is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel.

Aanmelden voor het bijwonen van de avond via of 06-18133489 

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Wijkcentrum Rozenobel
Wijkcentrum Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit...... Lees meer