Details

Donderdag 9 september 2021 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
W. de Vries Robbéweg 100, Gorinchem

Na anderhalf jaar van noodgedwongen sluiting,  gaat het Alzheimercafé weer echt open!

We starten  op donderdagavond 9 september.  

Het thema zal zijn:

‘Dementie en wat nu?’  

Bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie. Besproken worden zaken als: wat kunt verwachten, waar kunt u terecht met vragen, wat zijn mogelijkheden aan zorg, waar moet ik op letten…..

Programma:

19:00 uur:  Inloop met koffie en thee, 

19:30 uur:  Sprekers:  casemanager dementie Joke Melenhorst van Rivas  en ouderenadviseur Suzanne Visser van de gemeente Gorinchem.

20:15 uur:  Pauze, waarin u wederom een consumptie krijgt aangeboden en contact kunt hebben met lotgenoten en ook met deskundigen die in de zorgsector van Gorinchem werkzaam zijn.  

Na de pauze is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundigen en om met elkaar in gesprek te gaan.  Om ongeveer 21:00 uur sluiten we de avond af en borrelen we nog  wat na.  

Er is een boekentafel met informatie over dementie en alles wat ermee samenhangt. Boeken en dvd’s zijn kosteloos te leen.  Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

U bent meer dan welkom!

Over de organisator

Alzheimercafé Gorinchem
Het Alzheimer Café Gorinchem wordt elke tweede donderdag van de maand georganiseerd, behalve in de zomermaanden juli en augustus. De avo...... Lees meer