Verdiepingscursus Fondsen werven 1e + 2e avond)

Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem

Details
Maandag 27 september 2021 tussen 19:15 en 21:45
Over 5 maanden
Stadhuisplein 1, Gorinchem
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op maandag tot en met 11 oktober 2021

Organisaties die met projecten werken, kunnen vaak niet zonder financiering. Het aanschrijven van fondsen is dan een oplossing. Maar hoe doe je dat? Op verzoek van Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem verzorgt Sjoerd Rotmans in het najaar een cursus Fondsenwerving. In deze cursus komen alle aspecten aan de orde die te maken hebben met het succesvol werven van fondsen. 

Inclusief 'huiswerk'
De cursus Fondsen werven is een verdiepingscursus. Dit betekent dat alle vier cursusavonden gevolgd dienen te worden en dat er van u verwacht wordt dat u tussen de cursusavonden door (meestal zo'n twee weken ertussen) aan uw fondsaanvraag werkt. Voordeel hieraan is dat u na negen weken een kant-en-klare fondsenaanvraag bij een fonds van uw keuze kunt indienen.

Meer lezen over deze verdiepingscursus? Ga dan naar de cursuskalender van Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem. Daar lees u ook hoe u zich aanmeldt.

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken
Over de organisator
Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem
Bent u op zoek naar boeiend vrijwilligerswerk? Ontvangt u graag informatie en advies over vrijwilligers(werk)? Neemt u dan vrijblijvend c...... Lees meer