Mannen Van Naam - De Duivelsbrug

Details

Dinsdag 1 december 2020 van 20:30 tot 21:30 uur
Afgelopen

Op dinsdagavond 1 december zullen de Mannen van Naam hun muzikale voorstelling ‘De Duivelsbrug’ spelen in Theater Peeriscoop. Alle zaalkaarten zijn uitverkocht, maar dit betekent niet dat u deze geweldige voorstelling hoeft te missen. Het concert van Mannen van Naam wordt namelijk ook live gestreamd. De livestream start om 20:30 uur. Als u een livestream ticket koopt, kunt u vanuit uw eigen woonkamer meegenieten met dit fantastische concert. De prijs voor een solo ticket bedraagt € 10,00 en voor een huiskamer ticket betaalt u slechts € 15,00 en zo kunt u met een woonkamer vol, gezellig meekijken. Tickets voor de livestream staan te koop op www.peeriscoop.nl onder de tab “livestream tickets”.

Zanger/gitarist Ton Smulders neemt u mee in het verhaal van de Duivelsbrug, een oude sage die door de mannen, in samenwerking met regisseur Dick Hauser, volledig werd verbouwd. Een romantische vertelling over een onmogelijke liefde, waarbij hilarische persoonlijke toevoegingen ervoor zorgen dat de lach steeds dichtbij is. Al druipt de melancholie er onverminderd vanaf. Dit alles wordt muzikaal meesterlijk ondersteund door Ad Grooten (snaarinstrumenten, fluiten, doedelzak) en Wilbert van Duinhoven (bas, accordeon, cajon). Kortom: een heerlijke theateravond waar je nog lang over na kunt praten.

Mannen van Naam bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop- en theaterband ‘Pater Moeskroen’. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken. Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, bijna akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie ras muzikanten.

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Theater Peeriscoop
Dit is het officiële account van Theater Peeriscoop. Bezoek onze website www.peeriscoop.nl voor onze meest actuele programmering. ... Lees meer